x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 3 lucruri simple pe care să le faci înainte de culcare ca să slăbești

3 lucruri simple pe care să le faci înainte de culcare ca să slăbești

01 Apr 2018   •   20:41
3 lucruri simple pe care să le faci înainte de culcare ca să slăbești

Să ții cură de slăbire sau să-ți schimbi stilul de viață, adică să-ți cureți dieta și să te apuci de mișcare, e greu pentru mulți. Am înțeles. Nici eu n-am făcut schimbarea totală peste noapte așa că nu sunt foarte drastică.  Puțină voință, însă, pentru a începe măcar schimbarea, se poate găsi și nu presupune un efort uriaș.

Consider că este mai important ca, odată pornit pe acest drum, să fie fără întoarcere decât să se facă un efort mare, din prima. Așa că propun pași mici. Schimbări minine, suportabile, dar cu efect uriaș asupra sănătății și, mai ales, pentru a prinde gustul stilului de viață pe care vi-l propun. Adică unul în care să faceți și voi ceva pentru corpul vostru, nu doar să cereți zilnic de la el.

Iar primul pas ar fi să vă faceți un ritual, seara, înainte de culcare, din aceste 3 obiceiuri. Garantez că în scurt timp se vor vedea efectele asupra siluetei și că vă veți dori să mai faceți încă un pas. 

1. Mănâncă la cină alimente care stimulează metabolismul

Ultima masă să fie cu 4 ore înainte de culcare și să conțină alimente care stimulează arderile metabolice.În general, structura cinei să fie: carne slabă la grătar sau cuptor + legume proaspete, la grătar sau înăbușite + o salată simplă, adică fără dressing, crutoane, carne, ouă sau brânză și cu puțin ulei de măsline extravirgin.

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: cură de slăbire