x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 7 lucruri pe care trebuie să le știi și să le faci dacă vrei fund tonifiat și fără celulită

7 lucruri pe care trebuie să le știi și să le faci dacă vrei fund tonifiat și fără celulită

23 Dec 2018   •   22:10
7 lucruri pe care trebuie să le știi și să le faci dacă vrei fund tonifiat și fără celulită
Sursa foto: pixabay.com

Fundul este poate cea mai apreciată și privită parte a unei femei. Din păcate, este și partea care este cel mai repede afectată de gravitație și un stil de viață dezordonat. Și ar mai fi și partea cu genetica. Unele femei sunt mai norocoase și au fost înzestrate de la natură cu un fund bombat. Din fericire, există metode a obține un fund mai rotund și bombat. Este, însă, una dintre părțile anatomice de care trebuie să ai grijă în mod deosebit, dacă vrei să arăți bine în costum de baie.

Iată câteva elemente care te vor ajuta să-ți menții fundul tonifiat, dacă ești tânără, sau să obții fundul bombat care ți-a plăcut la alte femei.

1. Este primul afectat de celulită

Din păcate, chiar și femeile slabe și care n-au celulită vizibilă pe picioare au gropițe pe fund, măcar când îl încordează. Și cum nu prea poți să mergi cu fundul complet relaxat, la plajă nu ai cum să ascunzi asta. Deci fie alegi să faci plajă în pantaloni scurți, fie iei măsuri. 

2. Mișcarea este esențială

Mușchii fesieri sunt unii dintre cei mai leneși mușchi din organism. Așa se face că fundul este cel mai afectat de gravitație, adică de trecerea timpului. Ei trebuie antrenați constant și trebuie păcăliți. Adică să nu le dai aceleași exerciții de fiecare dată sau măcar nu în aceeași ordine. 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×