x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism!

Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism!

03 Noi 2015   •   13:16
Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism!

Fumatul este un obicei nociv și în ciuda faptului că suntem cu toții conștienți, fumătorilor le este de cele mai multe ori imposibil să renunțe.

Nicotina are un efect devastator asupra plămânilor și crește tensiunea arterială. Potrivit www.healthyfoodhouse.com, chiar dacă ne-am lăsat de fumat, nicotină rămâne în organism pentru mai mulți ani.

Vestea bună este că această substanță dăunătoare poate fi eliminată dacă vom consuma aceste alimente:

Broccoli
Este bogat în vitaminele C și B5. Fumatul reduce nivelul vitaminei C din corp. Consumând mai mult broccoli, veți elimina nicotina din organism.

Portocale
Sucul de portocale este bogat în vitamina C. Consumul constant de portocale va accelera metabolismul și va reduce nivelul stresului.

Suc de morcovi
Dacă fumați, ar trebui să știți că de fiecare dată când vă aprindeți o țigară, nicotina conținută va rămâne în corp pentru trei zile. Această substanță nocivă afectează pielea, iar sucul de morcovi este eficient în îngrijirea pielii, fiind bogat în vitaminele A, C, K și B.

Spanac
Spanacul este una din cele mai sănătoase vegetale și nu doar pentru că este bogat în vitamine, ci și grație conținutului ridicat de acid folic.

Kiwi
Acest fruct miraculos vă va ajuta să eliminați nicotina din corp. Kiwi este o sursă importantă de vitamina A, C și E.

Apa
Fumatul deshidratează organismul. Potrivit mai multor cercetări, consumând o cantitate mare de apă veți elimina nicotina din corp și vă va fi mai ușor să vă lăsați de fumat.
 

×
Subiecte în articol: tutun fumat nicotina