x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Câte iubiri ai într-o viaţă în funcţie de zodie

Câte iubiri ai într-o viaţă în funcţie de zodie

02 Aug 2016   •   11:40
Câte iubiri ai într-o viaţă în funcţie de zodie

Unele semne zodiacale sunt mai iubăreţe din fire, în timp ce altele pun mare preţ pe loialitate sau preferă să fie precaute atunci când îşi dăruiesc inima. Viaţa noastră amoroasă este adesea marcată de zodia în care ne-am născut, iar numărul de „te iubesc” pe care îl rostim este influenţat de multe ori de astre, scrie divahair.ro.

Află dacă drumul tău amoros va fi unul lin, lipsit de obstacole, sau presărat cu iubiri pătimaşe! Tu câte iubiri vei avea în funcţie de zodie?
Câte iubiri vei trăi în funcţie de zodie

Berbec

Deşi focul este elementul tău dominant, eşti destul de lucidă în viaţa amoroasă şi împaci de minune inima şi mintea atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Tocmai de aceea, nu îţi vei dărui sufletul oricui şi, deşi vei avea parte de distracţie cât cuprinde pe parcursul vieţii, nu vei bifa decât șase mari iubiri. Ceea ce nu înseamnă că nu vei face loc multor alţi bărbaţi în viaţa ta, prin flirturi sau aventuri pasionale, dar nevinovate.

 
Taur

Firi senzuale, amatoare de plăceri, nativii din zodia Taur sunt parteneri ideali în iubire. Ei ştiu să celebreze dragostea la adevărata ei valoare, ca pe un regal al plăcerilor trupeşti şi sufleteşti. În acelaşi timp, acest semn zodiacal preţuieşte loialitatea şi va rămâne fidel la bine şi la greu persoanei cu care leagă o relaţie. Fiind atât de consecvenţi, Taurii nu vor bifa mai mult de trei iubiri adevărate pe tot parcursul vieţii.

×
Subiecte în articol: zodiac iubire