x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Ce efecte are, de fapt, cafeaua asupra corpului tău. E incredibil câte lucruri se întâmplă când bei o cană de cafea

Ce efecte are, de fapt, cafeaua asupra corpului tău. E incredibil câte lucruri se întâmplă când bei o cană de cafea

02 Apr 2018   •   14:18
Ce efecte are, de fapt, cafeaua asupra corpului tău. E incredibil câte lucruri se întâmplă când bei o cană de cafea

Despre băutura cu aromă fină, care ne trezeşte simţurile în zori de zi se poate spune că este una dintre puţinele licori care a cucerit tot mapamodul.

Deşi pentru mulţi dintre noi băutul cafelei face parte din rutina zilnică, curiozitatea ne împinge de multe ori să ne întrebăm cum reuşeşte această băutură magică să ne umple de energie şi cum acţionează ea asupra organismului.

Consumul moderat de cafea aduce beneficii organismului, deoarece este o băutură bună pentru digestie, precum şi pentru funcţionarea creierului. Sigur, gustul său este potenţat dacă adăugăm puţin zahăr şi ceva frişcă, însă trebuie să stiţi că adevăratele beneficii provin din cafeaua neagră și pură.

Efectele de durată ale consumului de cafea:

1. Creşte metabolismul

Cafeaua ne redă energia de care avem de multe ori nevoie. Acesta este principalul motiv pentru care oamenii o consumă. Deşi energia furnizată de consumul de cafea nu durează mult, cu siguranță ne poate ajuta să începem ziua mai activi, mai energici, mai motivaţi.

2. Îmbunătăţeşte activitatea creierului

.....................

Află ce se întâmplă de fapt în corpul tău atunci când bei cafea. Ce efecte are cafeaua

×