x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cum îți dai seama dacă te (mai) iubește

Cum îți dai seama dacă te (mai) iubește

de Andreea Sava    |    06 Oct 2016   •   18:36
Cum îți dai seama dacă te (mai) iubește
Sursa foto: FOTO: pinterest.com

Am zis că fac un articol despre bărbați, pentru femei, pentru că am văzut că subiectul preocupă.

Desigur că nu există specialiști în domeniu așa că de ce să nu pot să spun și eu ce cred?

Promit că la fotbal nu mă bag. :)) Și am văzut că este acum o modă a articolelor pe tema “cum îți dai seama dacă te iubește”, sau dacă te MAI iubește, desigur în funcție de punctul fiecărei relații. Și bineînțeles că am încercat și eu să-mi răspund la întrebarea asta.

Defect profesional. Jurnalistul din mine caută mereu răspunsurile proprii. :)) Așadar

 

Cum îți dai seama dacă te (mai) iubește

Răspunsul simplu este: dar cui îi pasă? Știu, poate părea al unei femei care nu iubește bărbatul respectiv dar nu vă grăbiți să trageți concluzii. Sunt fix în paradigma “ea îl iubește pe el, oare el o iubește pe ea” ȘI insist: cui îi pasă? De ce ai avea nevoie de răspunsul ăsta?

Din punctul meu de vedere, întrebările importante sunt altele: “îl iubești?”, “stă să îl iubești?” Dacă răspunsul e afirmativ la amândouă, atunci PERFECT!

Problema apare dacă îl iubești și el nu te bagă în seamă sau dacă nu mai e interesat deloc de tine. Dar dacă aveți o relație, se poartă frumos cu tine, ești mulțumită, deci stă să-l iubești, de ce să-ți faci probleme mai multe decât ai?

Există o filosofie: că femeile rămân cu bărbații PE CARE îi iubesc iar bărbații stau cu femeile CARE îi iubesc. Observațiile mele de până acum arată că așa este. Eu, însă, până pe la 30 de ani, m-am comportat ca un bărbat. Abia după 30 mi-am dat seama că abordarea mai bună este cea feminină. :))

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: relaţii dragoste iubire andreea sava