x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Dieta cu banane verzi. Rețeta perfectă pentru a slăbi

Dieta cu banane verzi. Rețeta perfectă pentru a slăbi

27 Iun 2017   •   17:01
Dieta cu banane verzi. Rețeta perfectă pentru a slăbi

Dacă nu ești un fan al mișcării și ai câteva kilograme în plus de care vrei să scapi pentru a arăta mai bine la plajă, bananele verzi sunt tot ce ai nevoie, scrie clicksanatate.ro.

Una dintre dietele populare care fac furori mai ales printre persoanele a căror sănătate nu le permite să suțină un program de antrenament fizic intens, dieta cu banane verzi ajută la arderea caloriilor fără pic de efort.

Bananele sunt benefice mai ales pentru că au un conținut mare de amidon. Bacteriile ajută la transformarea amidonului în acizi grași care hrănesc celulele și ajută la o digeste corectă și eficientă.

Cum funcționează dieta
Pentru a te bucura de efectele dietei, este necesar ca în fiecare dimineață, pe stomacul gol să consumi 1-2 banane. Este foarte important ca atâta timp cât vrei să ții acestă dietă să nu mai consumi niciun alt fruct, să bei suficientă apă, iar între mese să te abții de la gustări nesănătoase.

Atât la prânz, cât și la cină poți să mânănci orice alt aliment, însă nu mai târziu de ora 19.00 și încearcă pe cât posibil să reduci porțiile la jumătate, să eviți prăjelile, alcoolul și mâncărurile nesănătoase. Poți să alegi salatele, mai ales că acum găsești pe piață absolut tot ce ai nevoie pentru a face o salată consistentă, sănătoasă și sațioasă.

Nu te mai gândi la desert decât în cazul în care ești mulțumit de numărul kilogramelor pe care le ai. Deci, mai puțin dulce, mai multă sănătate și un corp mult mai suplu.

×
Subiecte în articol: banane verzi banane