x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Distrează-te pe stepper

Distrează-te pe stepper

18 Dec 2007   •   00:00

Nebunia cumpărăturilor şi a pregătirilor de Sărbători nu ar trebui să fie o scuză să nu mai facem mişcare. Chiar dacă şi alergarea prin magazine arde un număr considerabil de calorii, trebuie totuşi să nu uităm de exerciţiile fizice.

Nebunia cumpărăturilor şi a pregătirilor de Sărbători nu ar trebui să fie o scuză să nu mai facem mişcare. Chiar dacă şi alergarea prin magazine arde un număr considerabil de calorii, trebuie totuşi să nu uităm de exerciţiile fizice. Pentru că antrenamentul propus de specialistul nostru ne ajută nu numai să fim in formă in ţinuta specială de Crăciun şi de Revelion, ci ne creşte şi nivelul de endorfine (hormonii fericirii). Astfel, la petrecerile de Sărbători vom arăta şi bine, dar ne vom şi simţi pe măsură. Instructorul de fitness Luiza Bucur, de la Naţional Fitness Center (Stadionul Progresul), ne oferă un set de exerciţii uşoare, ce pot fi realizate timp de 10 minute, dimineaţa, pentru a vă incepe ziua cu o stare de spirit bună şi cu multă energie.

Zonele corpului care beneficiază cel mai mult de pe urma acestor exerciţii sunt picioarele şi muşchii fesieri, insă antrenamentul cuprinde şi mişcări special destinate abdomenului. Intr-o oră de exerciţii pe stepper, o persoană de 65 de kg arde aproximativ 600 de calorii, iar o persoană de 90 de kg - 800 de calorii.

×
Subiecte în articol: armonia trupului