x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Efectele digestiei îngreunate asupra frumuseții și sănătății. Și soluțiile

Efectele digestiei îngreunate asupra frumuseții și sănătății. Și soluțiile

02 Aug 2018   •   09:34
Efectele digestiei îngreunate asupra frumuseții și sănătății. Și soluțiile

Digestia are o mare influență asupra organismului, atât în interior cât și asupra aspectului exterior. În ceea ce privește funcționarea organismului, o digestie îngreunată se va traduce prin o asimilare deficitară a nutrienților, care apoi duce la carențe în organism ce se vor transforma în probleme de sănătate dar și în creșterea apetitului sau apariția poftelor pentru anumite gusturi. De asemenea, deficiențele de digestie duc și la acumulare de toxine.

La exterior, toate acestea se vor vedea prin probleme ale tenului dar și îngrășare. Atunci când un mecanism nu funcționează corect, este normal să apară și urmările. Iar o digestie îngreunată este destul de greu de remediat. Trebuie acționat pe mai multe fronturi:

1. Bea apă când trebuie

Nu în timpul mesei. Ci cu jumătate de oră înainte de masă și cam la o oră după. Hidratarea, de altfel, este esențială pentru organism deci influențează și procesele digestive. Trebuie așadar să vă hidratați dar nu orice pahar cu apă face asta.

2. Mâncați câte puțin, des și fără să vă grăbiți

Ajută mult la reglarea metabolismului. 5 mese: 3 principale și 2 gustări, cât mai simple, respectând regulile de combinare de la punctul 4 și veți vedea imediat efectele.

 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×