x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Fitness în natură

Fitness în natură

de Andrada Floria    |    01 Iul 2008   •   00:00

Pentru a ajunge la silueta cu care putem să ne mîndrim pe plajă, dar şi pentru a avea tonusul necesar ca să facem faţă zilelor caniculare de vară, instructorul de fitness Luiza Bucur de la Club Plus Fit ne oferă cîteva soluţii.



Pentru a ajunge la silueta cu care putem să ne mîndrim pe plajă, dar şi pentru a avea tonusul necesar ca să facem faţă zilelor caniculare de vară, instructorul de fitness Luiza Bucur de la Club Plus Fit ne oferă cîteva soluţii. Imediat după ce ne-am trezit, să luăm o pernuţă sau o pătură şi să ne mutăm sala de fitness pe iarbă, în cel mai apropiat parc sau în propria grădină. Exerciţiile propuse de specialistul nostru sînt destinate părţii inferioare a corpului: abdomenul inferior, coapse, interiorul coapselor, fese. Iar dacă aceste exerciţii nu fac parte din rutina dumneavoastră zilnică şi le realizaţi doar de două-trei ori pe săptămînă, este recomandat să le asociaţi cu joggingul. Puteţi efectua acest antrenament fie înainte de alergare, ca încălzire, fie după, pentru a întinde musculatura părţii inferioare a corpului. Realizaţi fiecare exerciţiu în trei serii a cîte 20 de repetări.


   
 Culcat pe iarbă, cu sprijin pe coate şi genunchii îndoiţi, du un genunchi la piept, apoi ridică-l
   Cu sprijin pe un genunchi şi pe palme, du un genunchi la piept, apoi împinge-l în spate
   
 Şezînd pe iarbă, cu spatele înclinat la 45 de grade, cu sprijin pe palme şi cu coatele îndoite, întinde picioarele tot la  45 de grade   
   
 Cu sprijin pe genunchiul drept şi pe palme, du piciorul stîng peste gamba celuilalt, apoi ridică-l lateral
 
 Culcat lateral, ridică piciorul cît mai sus, apoi ridică-l şi pe celălalt

×
Subiecte în articol: armonia trupului