x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Fitness pentru gambe subţiri

Fitness pentru gambe subţiri

de Oana Antonescu    |    16 Iun 2009   •   00:00
Fitness pentru gambe subţiri

Chiar şi la temperaturi de peste 35 de grade Celsius, multe femei îmbracă zilnic pantaloni, pentru că sunt complexate de aspectul picioarelor. Gambe prea groase sau, din contră, prea subţiri, genunchi inestetici, cu perniţe de grăsime... motivele invocate de ele sunt dintre cele mai diverse. Însă pentru fiecare dintre aceste probleme există soluţii. Nu trebuie să mergeţi la sala de fitness, nu trebuie nici să cumpăraţi aparate complexe şi costisitoare, trebuie doar să găsiţi timp şi să fiţi dispuse să depuneţi un pic de efort.

Specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, ne propune în această săptămână un antrenament pentru gambe, iar în numărul viitor câteva exerciţii pentru conturarea genunchilor.

Gambele sunt printre cele mai admirate părţi ale corpului unei femei, iar pentru a le contura avem nevoie de un antrenament care să tonifice musculatura din această zonă. Cele mai eficiente exerciţii în acest sens sunt ridicările pe vârfuri şi întinderile. Repetaţi fiecare exerciţiu de 10-12 ori, în trei serii.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail:
oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului