x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

19 Iul 2008   •   00:00

DEFICIT. Un nivel scăzut de vitamina D în sînge poate provoca apariţia bolilor cardiovasculare, arată un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Harvard.



DEFICIT. Un nivel scăzut de vitamina D în sînge poate provoca apariţia bolilor cardiovasculare, arată un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Harvard. Aceasta este o substanţă foarte importantă care contribuie la menţinerea nivelurilor normale de calciu si fosfor în sînge. Deficienţa ei cauzează, printre altele şi o serie de boli ale oaselor. În mod natural, vitamina D este produsă de piele din colesterol cu ajutorul luminii ultraviolete. (N.C.)

CURATIV.
Vitamina K are efecte benefice asupra oaselor copiilor, iar un consum ridicat din acest supliment îi poate preveni de artrită. Aceasta este alcătuită din două componente naturale, vitamina K, fitochinonă şi vitamina K2, farnochinona. Ea are un rol esenţial în coagularea rapidă a sîngelui, fiind indicată în oprirea hemoragiilor de orice natură, în diferite  tulburări hepatice, icter, hepatită, insuficienţă şi ciroză hepatică, dar şi în colite, urticarii, degerături, slăbirea rezistenţei capilare, diminuarea debitului menstrual, după tratamente cu antibiotice, etc. (N.C.)

×
Subiecte în articol: bun de consum