x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet La 19 ani se luptă ca să trăiască!

La 19 ani se luptă ca să trăiască!

17 Dec 2010   •   13:06

Alexandru Curtaşu... Un băiat de 19 ani care se luptă cu viaţa! Şi o poveste impresionantă. A fost operat la vârsta de 4 ani pentru un defect septal ventricular. În iunie anul acesta a fost operat din nou pentru o stenoză aortică subvalvulară. După această intervenţie, starea sa de sănătate s-a agravat foarte mult...

A dezvoltat insuficienţă cardiacă cu ascită şi pleurezie. În scurt timp a fost internat în spitalul din Târgovişte. Ulterior a fost trimis la Timişoara şi a fost diagnosticat: fistulă aortă atriul drept, insuficienţă tricuspidiană, defect septal ventricular, stenoză aortică subvalvulară.

Are nevoie de o intervenţie chirurgicală cât se poate de repede, dar, din păcate, în România intervenţia de acest gen este foarte rară şi cu foarte multe riscuri. Povestea este şi mai tragică de atât. De cinci ani, de tatăl său nu se ştie nimic, iar mama sa a murit de curând. Cea care are grijă de Alexandru  este bunica de 76 de ani, care trebuie însă să aibă grijă şi de fratele său mai mic. 

Singurul sprijin găsit până acum se află la o Clinică din Ierusalim - Hadassah, dar costurile operaţiei sunt mult peste posibilităţile lui Alexandru.
Cei care vor să-l ajute pe Alexandru Curtaşu pot face donaţii în următorul cont în lei: Curtaşu Alexandru - RO10RNCB0132102893020002 - BCR Pucioasa

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, şi o donaţie cât de mică pentru Alexandru înseamnă un pas în drumul său spre Hadassah.

Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://ajutaoinima.tk/

×
Subiecte în articol: pagina de suflete