x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Manipularea din spatele pozelor de slăbit! O mamă a dezvăluit adevărul!

Manipularea din spatele pozelor de slăbit! O mamă a dezvăluit adevărul!

01 Dec 2016   •   08:40
Manipularea din spatele pozelor de slăbit! O mamă a dezvăluit adevărul!
Sursa foto: neyro2008/Getty Images/iStockphoto

Cass Hines, o mamă în vârstă de 33 de ani din Victoria, Australia, a descoperit că poze personale circulă pe reţelele de socializare, pe vremea când era însărcinată în 39 de săptămâni şi apoi la trei ani după sarcină. Tânăra a criticat conturile false de pe Instagram care distribuie pozele în care se observă transformarea fizică în urma pierderilor în greutate şi spune că sunt „complet neadevărate”.

Prin urmare, Cass a decis să posteze pe contul ei de Instagram şi să spună adevărul: „O fotografie din timpul sarcinii a făcut ravagii pe internet şi câteva conturi o postează ca fiind rezultatul programelor de slăbire ceea ce este complet neadevărat. NU este un rezultat al pierderii în greutate, este o femeie însărcinată în 39 de săptămâni versus 3 ani după sarcină”.

Cass a declarat că a decis să republice poza respectivă pentru a le aduce aminte femeilor şi mamelor că pot trăi o viaţă sănătoasă şi pot avea un corp tonifiat chiar dacă au copii.

Sursa Instagram

Ea a adăugat: „Este un exemplu, precum au arătat atâtea mame incredibile, că POŢI arăta chiar mai bine şi poţi avea o stare de spirit mai bună după sarcină. Nu este sfârşitul, după ce ai sentimentul că nu mai încapi pe uşă”, citează The Sun.

×