x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet O oră şi jumătate de relaxare activă

O oră şi jumătate de relaxare activă

de Andrada Floria    |    24 Iun 2008   •   00:00

Antrenorul de fitness Luiza Bucur, de la Club Plus Fit, ne ajută să valorificăm o oră şi jumătate din timpul nostru liber, astfel încît să ne menţinem silueta, dar, în acelaşi timp, să ne relaxăm

După o săptămînă plină de stres, agitaţie şi deadline-uri este necesar să vă oferiţi un timp numai pentru dumneavoastră. Antrenorul de fitness Luiza Bucur, de la Club Plus Fit, ne ajută să valorificăm o oră şi jumătate din timpul nostru liber, astfel încît să ne menţinem silueta, dar, în acelaşi timp, să ne relaxăm.

Programul propus de specialistul nostru începe cu un antrenament cardio: alergare pe bandă, bicicletă sau stepper. Urmează cîteva poziţii de stretching, pentru a ne regla respiraţia şi pentru a scăpa de tensiunile musculare. Tot pentru relaxarea muşchilor, dar şi pentru eliberarea de stres, avem nevoie de un masaj cu uleiuri esenţiale, urmat de o şedinţă de saună. Luiza Bucur ne recomandă ca ultimele minute să fie dedicate lecturii unei cărţi bune sau a unei reviste într-un loc liniştit, prefe­rabil în natură.

 

×
Subiecte în articol: armonia trupului