x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Patru exerciţii energizante

Patru exerciţii energizante

de Oana Antonescu    |    30 Iun 2009   •   00:00
Patru exerciţii energizante

Dimineaţa nu reuşiţi să vă desprindeţi de somnul lin şi să coborâţi din pat? Sunteţi somnolenţi în prima parte a zilei şi nu reuşiţi să daţi randament? În acest caz, ar trebui să includeţi în tabieturile de dimineaţă câteva exerciţii energizante de fitness. Mişcarea stimulează producţia de endorfine, substanţe chimice care ne conferă o stare de bine şi ne energizează.

Luiza Bucur, specialist în programe de nutriţie şi fitness, de la Studio Fitness, ne propune un scurt antrenament, alcătuit din patru exerciţii de dificultate moderată, pe care ar trebui să îl punem în practică la primele ore ale dimineţii. Dacă vom efectua aceste exerciţii, vom reuşi să scăpăm de amorţeală şi somnolenţă şi vom căpăta un tonus mai bun. Înainte de a începe antrenamentul, deschideţi fereastra şi inspiraţi adânc. Oxigenul accelerează metabolismul şi are efect energizant.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: armonia trupului