x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Pentru a nu-şi pierde vederea , o fetiţă are nevoie de o operaţie care costă 3000 de lei

Pentru a nu-şi pierde vederea , o fetiţă are nevoie de o operaţie care costă 3000 de lei

de Irina Munteanu    |    14 Mar 2013   •   20:55

Ionela Sămăreanu are şapte ani şi suferă încă de când s-a născut de mai multe boli grave: tetrapareză spastică, sindrom Bloom, chisturi renale, esofagită hemoragică şi glaucom la ambii ochi.

“Din cauza acestor boli, Ionela a suferit mai multe operaţii şi tratamente, iar acum cel mai mult timp ni-l petrecem prin spitale”, spune mama Ionelei. Din cauza stării ei de sănătate, ea are nevoie de un regim special; nu are voie să mănâce orice.

Fetiţei îi place foarte mult să se joace cu păpuşile şi să iasă afară, la plimbare. “Acum de curând, când am fost la Bucureşti, la un consult oftalmologic, doamna doctor ne-a spus că tensiunea oculară a crescut foarte mult şi că fetiţa are nevoie urgentă de un implant de valve. O singură valvă costă 2100 de lei, plus 500 de lei firul. Cam în jur de 3000 de lei ne costă o singură operaţie, pentru un singur ochişor. Dacă nu i se va face implantul de valve Ahmed, fetiţa va orbi. Noi nu avem posibilitatea de a-i plăti această intervenţie chirurgicală, pentru că veniturile noastre sunt foarte mici, în jur de 1300 de lei lunar. De aceea, rog pe toţi cei care ar putea-o ajuta pe fetiţa noastră să nu-şi pieardă vederea să fie alături de noi. Din cauza bolilor, Ionela nu a făcut nici un progres. Sper acum să reuşim să strângem banii necesari pentru valve, pentru ca fetiţa noastră să aibă o viaţă mai bună. Chiar dacă nu poate merge şi nici vorbi, măcar lumina zilei să o mai poată vedea şi ea”, spune cu tristeţe mama Ionelei.

Cei care vor sa o ajute pe Ionela o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania, filiala Malu Roşu, Prahova, pe numele Sămăreanu Mihaela-Mariana: RO70BTRL03001201G38617XX (lei) şi RO45BTRL03004201G38617XX (euro), cod swift: BTRLRO22PHA. Numărul de telefon la care puteţi contacta familia este 0764479833.

×
Subiecte în articol: anunt umanitar