x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Sfaturi naturiste. Plante care liniştesc prostata

Sfaturi naturiste. Plante care liniştesc prostata

de Florin Condurateanu    |    11 Mar 2016   •   09:20
Sfaturi naturiste. Plante care liniştesc prostata
Sursa foto: Joao Canziani/Getty Images

O firmă românească a amestecat o serie de produşi vegetali cu zinc, pentru a evita inflamaţia prostatei în adenomul necanceros. Dar urzica din compoziţia produsului naturist preîntâmpină şi cancerul de prostată.

Cine întăreşte sistemul imunitar?

Produsul denumit pur şi simplu Echinaceea este, de fapt, o colecţie de 9 plante din familia echinaceea aduse din America de Nord, care sprijină autoapărarea organismului nostru. Capsulele sporesc imunitatea, dar îmbunătăţesc şi activitatea ficatului şi a vezicii biliare.

Prietenele articulaţiilor

Produsul românesc natural Artrocalm Plus calmează durerea, protejează şi menţine sănătatea şi flexibilitatea articulaţiilor. Glucozamina şi condroitinul hrănesc cartilajele din articulaţii, iar planta Gheara Mâţei este cel mai puternic antiinflamator natural.

Optimizează funcţiile organismului

Lucerna amestecată cu un nap special, dar ieftin, Topinambur - cunoscut în limbaj popular ca „nap porcesc” - la care se adaugă drojdie de bere, ajută organismul să lucreze mai bine. Comprimatele naturiste româneşti cu numele Drojdie de bere cu alfalfa şi siliciu organic oferă o cură de întărire a organismului.

×
Subiecte în articol: echinaceea Gheara Mâţei lucerna