x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Poşta redacţiei – "Ce înseamnă greţurile din timpul sarcinii?"

Poşta redacţiei – "Ce înseamnă greţurile din timpul sarcinii?"

02 Iul 2008   •   00:00

Greaţa este un simptom al respingerii inconştiente şi semnifică faptul că nu vă doriţi acest copil complet, fără teamă şi fără blocaje emoţionale de nici un fel (financiare, de sănătate, legate de momentul naşterii, probleme de cuplu etc.).



Ce înseamnă greţurile din timpul sarcinii?"
Adela M. – Greaţa este un simptom al respingerii inconştiente şi semnifică faptul că nu vă doriţi acest copil complet, fără teamă şi fără blocaje emoţionale de nici un fel (financiare, de sănătate, legate de momentul naşterii, probleme de cuplu etc.).
"Nu ştiu de ce simt că nimic nu se leagă în viaţa mea cu toate că nu ar fi motive să fie aşa. Nu reuşesc să am o relaţie, la serviciu nu sînt apreciată şi nu-mi este recunoscută munca".

Simona – Vă mulţumesc pentru interesul arătat articolelor mele. Cînd nu se leagă ceva în viaţa noastră este pentru că noi inconştient programăm ca lucrurile să se desfăşoare astfel (din teamă, prejudecăţi, etc). Aceasta înseamnă că ceea ce e în interior (în minte şi în suflet) se manifestă şi în viaţă. Nu cunosc motivele pentru care doriţi inconştient să rămîneţi singură, dar aceasta este dorinţa dvs; întrebaţi-vă ce ar însemna să aveţi un partener, imaginaţi-vă că trăiţi alături de cineva cu tot ce presupune aceasta; dacă nu simţiţi bucurie şi încîntare, probabil că sînt unele blocaje care vă împiedică,  datorate neîncrederii că un bărbat poate atinge standardele pe care i le cereţi, ori poate nu credeţi că aţi mai putea atrage pe cineva care să fie interesat de dvs. (şi exact aceasta se întîmplă, pentru că transformaţi gîndul în realitate în fiecare clipă prin comportamentul dvs. de respingere), ori credeţi că bărbaţii buni "sînt deja luaţi" ceea ce vă îndepărtează energetic de toţi posibilii pretendenţi, ori nu vă vedeţi pur şi simplu în această situaţie împreună cu copiii dvs., poate vă este teamă de felul în care anturajul dvs. (sau chiar copiii) ar putea interpreta o nouă relaţie (un nou tată) şi nu ştiţi cum aţi putea împăca toate aceste persoane şi situaţii, şi inconştient alegeţi calea cea mai uşoară, de a fi singură. Relaţia dificilă pe care o aveţi cu băiatul cel mare vă poate dezechilibra energetic; faptul că aveţi doi băieţi este un semnal pentru mine că e posibil să aveţi o relaţie dificilă în general cu masculinitatea dvs. sau exterioară (poate fi şi o tensiune cu tatăl dvs. sau cu tatăl lor), iar Dumnezeu v-a dăruit aceşti copii de parte masculină pentru a învăţa să iubiţi necondiţionat barbaţii prin fiii dvs. Acceptaţi-l pe băiat aşa cum şi atunci cînd va primi dragoste se va schimba şi el ştiind că e apreciat oricum, căci luptîndu-vă nu faceţi decît să vă separaţi de el. În ce priveşte serviciul, dacă cei de acolo nu vă apreciază şi nu vă este recunoscută munca este pentru că dvs. inconştient ori doriţi să părăsiţi acest loc, ori aveţi o lecţie de viaţă de învăţat acolo; reţineţi că nu vă poate recunoaşte cineva meritele decît atunci cînd dvs. vi le recunoaşteţi prima; nu le cereţi altora ceea ce dvs. înşivă nu puteţi face. Aceasta înseamnă să vă apreciaţi pe dvs. mai mult în orice situaţie, aşa cum le cereţi celorlalţi să o facă.

×
Subiecte în articol: suflet