x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Pregătiri de vacanţă: Cinci alimente pentru o siluetă de vis pe care trebuie să le introduci în dietă chiar acum

Pregătiri de vacanţă: Cinci alimente pentru o siluetă de vis pe care trebuie să le introduci în dietă chiar acum

09 Iun 2016   •   16:53
Pregătiri de vacanţă: Cinci alimente pentru o siluetă de vis pe care trebuie să le introduci în dietă chiar acum

Pentru multe femei, fiecare început de vară este marcat de o nouă luptă contra-cronometru împotriva kilogramelor în plus. Chiar dacă temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, iar gândurile celor mai mulţi dintre noi se îndreaptă spre vacanţă, o dietă strictă nu este cea mai bună idee.

Planurile alimentare fulger dau de multe ori greş tocmai din cauza faptului că sunt mult prea restrictive. Pentru a nu vă vedea în situaţia ca dupa 3-4 zile de dietă să renunţaţi, preferabil ar fi să mâncaţi moderat şi să introduceţi în meniu următoarele cinci super-alimente recomandate de specialiştii de la mujerhoy.es:

1. Jumătate de pomelo (înainte de fiecare masă principală). În locul unei cure de slăbire stricte, alegeţi această variantă care presupune consumul unei jumătăţi de pomelo înainte de mic dejun, prânz şi cină. Acest fruct conţine fitochimicale care ard celulele adipoase.  

2. Ceai de hibiscus. Flavonoizii conţinuţi de hibiscus combat inflamaţiile şi balonarea. Pentru un abdomen plat nu există nicio soluţie mai eficientă.

3. Ceai alb. Ceaiul alb stimulează lipoliza (distrugerea ţesutului adipos), iar consumul pe termen lung al acestei băuturi blochează formarea celulelor grase.

4. Apa cu lămâie. Dacă începeţi ziua cu un pahar mare de apă în care aţi stors o lămâie, iar pe parcursul zilei beţi apă cu felii de lămâie, faceţi o mare favoare ficatului şi întregului organism. Lămâia şi compuşii din coaja acesteia stimulează eliminarea toxinelor din corp.

5. Somon. Consumând acest tip peşte de două ori pe săptămână, oferiţi organismului aportul necesar de acizi graşi omega 3, esenţiali în procesul de slăbire.

×