x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Primele 6 lucruri pe care le-am făcut eu ca să slăbesc

Primele 6 lucruri pe care le-am făcut eu ca să slăbesc

09 Oct 2017   •   19:30
Primele 6 lucruri pe care le-am făcut eu ca să slăbesc

Am mai povestit că eu nu am slăbit făcând mișcare. De asta m-am apucat mai târziu. Cu mintea de acum, desigur că recomand curățarea dietei plus mișcare drept cea mai bună și sănătoasă metodă de slăbit. Dar cum în cazul meu nu asta e realitatea, mă voi rezuma să vă spun principiile care m-au ajutat pe mine să dau jos primele 6 kg. Repet, eu nu am fost niciodată grasă dar aveam cel puțin 10 kg în plus. Spun cel puțin fiindcă mai am și eu chiar și acum variații ușoare de greutate.

Așadar le iau pe rând, în ordinea importanței, dar la mine au venit destul de rapid una după cealaltă.

1. Mi-am simplificat mesele

Adică, în general, mâncam proteine, ceva carne, friptură la grătar, cu legume și salată dar uneori chiar și fără. Au dispărut combinațiile de multe alimente, fast-food, sosuri etc.

2. Dacă-mi era foame noaptea, mâncam carne

Am mizat mult pe proprietatea proteinelor de a stimula arderile, pornind de la faptul că organismul depune mai mult efort pentru a descompune proteinele, deci și energie consumă mai multă în proces, calorii adică. Friptură rămasă de la cină, un preparat cumpărat din carne slabă etc.

3. Am eliminat total prăjelile

De cartofi prăjiți nu m-am mai atins. Asta a fost partea cea mai grea fiindcă îmi plăceau mult. Acum, însă, nu-mi mai este deloc poftă de ei fiindcă am constatat că nu-mi mai amintesc ce gust eu. Știu că sună bizar chiar așa este.

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: andreea sava