x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Relaţiile cu cei din jur depind de visele secrete. Cum ne influențează viața visele pe care le-am uitat?

Relaţiile cu cei din jur depind de visele secrete. Cum ne influențează viața visele pe care le-am uitat?

19 Iul 2014   •   23:59
Relaţiile cu cei din jur depind de visele secrete. Cum ne influențează viața visele pe care le-am uitat?

Fiecare dintre noi are deseori zeci de vise în timpul somnului profund de zi sau de noapte, însă la trezire ne amintim numai unul sau câteva. Psihologii au dovedit că acele vise pe care nu ni le amintim nici măcar vag ne influenţează atât starea psihică din cursul zilei, modul de comunicare cu cei din jur, prceum şi deciziile pe care le luăm.


Buna sau proasta dispoziţie depind de vise

Deseori avem zile în care, fără vreun motiv concret, ne simţim mai veseli sau mai încrezători în noi, dar şi zile în care suntem mai trişti, totul ni se pare greu şi pesimismul ne doboară. Aceste aspecte au fost puse pe seama unor cicluri de refacere a unor substanţe din organism numite modern bioritmuri. În realitate, nu numai bioritmurile influenţează apariţia nejustificată a acestor stări, ci şi visele.
Aşa cum s-a demonstrat, 60% din stările de proastă dispoziţie nejustificată sunt cauzate de vise în care apare ..................................

Citește articolul integral AICI

×
Subiecte în articol: felicia vise