x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Scrisoare către Moş Crăciun

Scrisoare către Moş Crăciun

15 Dec 2011   •   21:00
Scrisoare către Moş Crăciun

'Am inceput sa-ti scriu eu in locul copiilor mei, pentru ca vreau sa le fac o surpriza de Craciun. Eu am trei copii minunati. Andrada, Daria si Darius sunt niste copii frumosi si sanatosi... Andrada are 9 ani, este o fetita silitoare la in­va­ta­tura si in fiecare an ia premiul I. Daria este la gradinita, are 3 ani­sori, iar Darius – 2 anisori. Andrada isi doreste foarte mult o bu­ca­tarie pentru fetite, Daria isi doreste un patut pentru papusii, iar Da­rius isi doreste un trenulet.

Te rog din suflet, Mosule, sa le indeplinesti dorintele copiilor mei. Noi nu putem face acest lucru dintr-un singur salariu – al sotului.

Eu acum inchei, urandu-ti sanatate. Te asteptam sa vii la noi. Voi trai cu speranta ca vei putea veni si la copiii mei, sa vada si ei sub brad ce isi doresc.'

N.R.: Pentru cei care vor sa-l ajute pe Mos Craciun sa junga la acesti copii, adresa Mariei Bojin este: localitatea Ostrov, nr. 93, co­muna Rau de mori, judetul Hunedoara, cod: 337 384. Familia Bojin poate fi gasita la aceste numere de telefon: 0254.776.308 si 0729.127.915.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete