x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Secretul siluetei perfecte a cantaretei Beyonce!

Secretul siluetei perfecte a cantaretei Beyonce!

21 Iun 2018   •   07:48
Secretul siluetei perfecte a cantaretei Beyonce!

Beyonce nu urmeaza regimuri alimentare costisitoare, iar pentru sala de sport artista nu are timp. Si totusi, vedeta se mentine intr-o forma excelenta. Care este secretul frumusetii faimoase interprete?

 

1. Mancare vegetala

A nu se intelege gresit. Nu, Beyonce nu este vegetariana. Pur si simplu, alimentatia vedetei este bogata in produse vegetale. Carne nu mananca numai inaintea unor concerte importante.

2. O alimentatie corecta

Cantareata este de parere ca meniul zilei trebuie sa fie cat mai diversificat si util. Migdalele, alunele, fisticul nu lipsesc niciodata din alimentatia zilnic. Cum ar veni ceva de rantait intre mesele principale. Ceva sanatos insa!

3. Apa cu lamaie

Intotdeauna in apa pe care o consuma Beyonce adauga un pic de lamanie stoarsa. Cat bea? Cam cincil litri pe zi!

4. Nu merita sa renunti la hidrati

In primul rand, nu trebuie sa-ti refuzi nimic, pentru a "topi" pofta la vederea unui produs care iti lasa gura apa. In al doilea rand, spune artista, hidratii asigura energie organismului. Deosebit de valoroase sunt produsele care contin hidrati "lenti", care se asimileaza greu, precum cerealele, porumbul, dovleacul, painea cu fibre, macaroane din grau dur.

5. Odihna

Macar o zi pe saptamana trebuie dedicata odihnei. Una totala si pentru suflet si pentru corp. Cum? Depinde de fiecare. Esentiala este relaxarea si ruperea totala de problemele cotidiene.

×