x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Visele îţi dezvăluie problemele de sănătate

Visele îţi dezvăluie problemele de sănătate

24 Apr 2016   •   17:26
Visele îţi dezvăluie problemele de sănătate

 Deși există multe mistere legate de ce visăm, anumite teorii arată că visele pot reflecta uneori starea emoțională în care temerile, anxietatea și stresul sunt traduse în imagini în vis. Ai visat vreodată că ai căzut în gol? Iată de ce, scrie clickpentrufemei.ro.

Dormitul are efecte de vindecare asupra oamenilor. Nu numai că avem nevoie de el din punct de vedere fizic, dar creierul este foarte activ în timp ce ne odihnim, ajutând la organizarea amintirilor și a gândurilor. Dacă suferim de insomnie, s-ar putea să avem probleme cu concentrarea. Dar faptele devin și mai interesante deoarece visele reflectă starea de sănătate emoțională, motiv pentru care trebuie să le interpretăm.

Iată care sunt visele emoționale:

În timpul zilei, întâlnești situații de care nu ești conștiente în totalitate. S-ar putea să ai o presiune la locul de muncă sau s-ar putea să te simți neglijată, dar preferi să nu acorzi atenție. Tot ce trăim este tradus prin neliniștile interioare și care intră în subconștient.

Sănătatea emoțională este cea care se confruntă cu toate acestea, fiind un echilibru. De fiecare dată când ești îngrijorată, apare stresul, împreună cu dureri de cap și disconfortul, iar toate acestea se reflectă în vis.

Visele sunt un mod perfect pentru a face față acestor emoții. Temerile și problemele sunt reprezentate cu ajutorul imaginilor din vis, prin care aproape toți trecem. Sănătatea emoțională este, așadar, reflectată într-o anumită scenă din timpul acestor momente nocturne, atunci când se trezesc în subconștient. Prin vis îți dai seama de temeri, fie față în față, fie apar deghizate în figuri metaforice.  
Semnificația celor mai comune vise:
Visezi că te urmărește cineva

Este unul dintre cele mai comune vise. Te plimbi pe afară sau printr-o scenă familiară, și simți că este cineva în spatele tău. Nu este necesar să fie o persoană, ar putea fi chiar și un animal. Acest lucru poate fi explicat prin frica cu care te confrunți în viața reală. Sau ai putea ascunde ceva și nu ai curaj să spui.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: vise semnificația viselor